Lene Munch-Petersen  og Egil Hulgaard er sammen med Lene Bang enige om, at der er handlekraft til at skabe en fremtid for Farum Hovedgade. Privatfoto
Lene Munch-Petersen og Egil Hulgaard er sammen med Lene Bang enige om, at der er handlekraft til at skabe en fremtid for Farum Hovedgade. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Handlekraften er lige her"

Lene Bang, Egil F. Hulgaard og Lene Munch-Petersen, medlemmer af byrådet

Vi er enige med Kate Lerager i, at der er gode og spændende muligheder for butikker og boliger på Farum Hovedgade. Hovedgaden har mange smukke bygninger, der giver en stationsby stemning. Vi synes, at det er vigtigt, at det nye projekt passer godt ind i hovedgaden, og giver den et løft. Det skal gerne være et projekt, som vi er glade for i de næste mange år.

Fik du læst: Furesø til kamp mod graffitien 

Vi har en god dialog med KORF og Rema, om hvordan et projektet kan blive. Det sidste møde var i sidste uge. Vi forventer, at udvalget kan drøfte sagen på næste møde i maj blandt andet med fokus på, hvordan den videre borgerinddragelse kan sikres. Så ja vi er helt enige, der skal ske noget hurtigst muligt, men vi skal også sikre, at det er et godt projekt, der både har tilstrækkelige arkitektoniske kvaliteter, og som er økonomisk bæredygtigt.

Slidlaget på Farum Hovedgade kommer til maj, når der er de nødvendige 10-12 grader på asfalten i gennem en periode, så slidlaget kommer til at holde.

Fik du læst: Millioner til Sundhedsplejen: Bedre service til gravide og nybagte familier

 

Vi vil arbejde for, at Furesø kommune bliver en stadig mere attraktiv kommune i godt samarbejde med jer - og vi glæder os til at se, hvilke holdninger I har til KORF og Remas projekt, og vi glæder os til, at hovedgaden kommer til at tage sig bedre ud og bliver mere farbar. Vi er helt opmærksomme på, at renoveringen har været en belastning for detailhandlen i området. Derfor er det vigtigt for os, at den videre renovering gennemføres med mindst mulig gene og med inddragelse af de berørte.”

Publiceret: 16. April 2018 10:03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt