Heike Milling Thyssen er chokeret over, at eleverne på Hareskov Skole ikke kan få nye bøger.
Heike Milling Thyssen er chokeret over, at eleverne på Hareskov Skole ikke kan få nye bøger.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Har kommunen ikke råd til skolebøger?"

Heike Milling Thyssen, Lærketoften 18, Hareskovby, 3500 Værløse

Jeg er lamslået! Vi bor i en af landets rigeste kommuner, og alligevel er der ikke råd til skolebøger? Hovedet blev slået på sømmet til et netop afholdt forældremøde for 6. årgang på Hareskov Skole. Matematiklæreren forklarede, at der desværre ikke var råd til nye matematikbøger i alle tre 6. klasser, og i min datters klasse måtte man derfor nøjes med den gamle bog. Skolen havde nemlig kun haft råd til at købe to sæt nye matematikbøger.

Fik du læst: Debat: "Vi mangler 1000 jobs"

Matematiklæreren var både loyal og optimistisk i forhold til situationen, men det skinnede tydeligt igennem, at det havde været ønskværdigt med det nye, opdaterede og mere tidssvarende materiale, som bl.a. indebærer brug af excel. Og dette er blot ét eksempel. Da vi ærgrede vendte hjem, fortalte min datter, at de kun har 12 historiebøger til hele årgangen. Og min yngste datter har først nu – i 4. klasse – fået en engelskbog til eget brug.

Dengang jeg var barn, var gentagelse en del af en læringsproces. Medmindre man har fotografisk hukommelse, er der næppe nogen, som lærer nye sprog, historie m.v. ved blot at se og læse tingene én gang. Så kære kommunalpolitikere – sørg for at prioritere skoleområdet, nu! Det er vores børn, som er landets fremtid.

Fik du læst: Sæt kryds i kalenderen: Sløjfen bindes med en folkefest

Publiceret: 11. September 2017 09:35
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt