Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Haves – mangel på kommunikation – ønskes Beboer-pårørenderåd"

Ilse Schødt, Lyngholmpark 24, Farum

Efter nu 4 år i Seniorrådet er det med al tydelighed gået op for mig, at vi i Furesø mangler Beboer-pårørenderåd på vores Plejecentre. Et sådant ”råd” kan give mulighed for kommunikation mellem de ansatte, beboerne og de pårørende f.eks. om aktiviteter (som der ikke er for mange af), mad (som interesserer alle) og arrangementer (der skaber hygge). Og man kunne måske forestille sig at det ville kunne føre til mere tilfredse ansatte - beboere og pårørende.

Fik du læst: Video: Knallert udbrændte totalt ved Lyngholmskolen

Som medlem af Regionens Ældreråd har jeg hørt vores nabokommuner fortælle om hvor godt Beboer-pårørenderåd fungerer i deres kommune – med stor tilfredshed hos alle parter.

Man har tidligere haft noget sådant i Furesø Kommune. Det er nogle år siden man nedlagde disse, men det er jo aldrig for sent at prøve igen med nye kræfter og nye ideer og måske et godt kig til hvad naboerne gør.

Jeg har set mange ældre bare sidde inaktive i mange timer på vores Plejecentre, hvis jeg var pårørende ville jeg ønske at mit familiemedlem kunne få del i den Værdighed og den Livskvalitet som vi taler så meget om.

Ilse Schødt

Kandidat til Seniorrådet 

Publiceret: 02. Oktober 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere