Kommunalvalg 2017
Der er en række ting, der skal gøre bedre for foreningerne, mener borgmester Ole Bondo Christensen i dette indlæg. Arkivfoto
Der er en række ting, der skal gøre bedre for foreningerne, mener borgmester Ole Bondo Christensen i dette indlæg. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Idræt i Furesø - længe leve foreningerne"

Ole Bondo Christensen (A), borgmester. Fuglsangpark 14, Farum

Idræt er afgørende for sundhed, livskvalitet og fællesskab. Vi har i Furesø mere end 21.000 medlemmer i vores foreninger. Der er al mulig grund til at anerkende og skabe gode arbejdsvilkår for de mange frivillige ledere og trænere.

Vi ligger helt i top, når det gælder idrætsfaciliteter og tilskudsmuligheder, og pengene er givet godt ud, for vores sundhedsudgifter er tilsvarende lave.

Læs også: Furesø styrtdykker i idrtætsundersøgelse

I de kommende år skal vi samarbejde med Furesø Idrætsråd (FIR), Folkeoplysningsudvalget (FOU) og de enkelte foreninger om at gøre det endnu mere attraktiv at være frivillig leder og træner. Der er brug for:1) ro om tilskud og gebyrer, 2) mindre administrativt bøvl – herunder et lokalebookingsystem, der fungerer 3) at genindføre halinspektører, 4) en samlet plan for vedligehold og genopretning af vores idrætsfaciliteter, og 5) at styrke foreningernes rolle i driften af vores faciliteter. 

Fik du læst: Furesø er nomineret til Årets Ungdomskommune

Vi vil i begyndelsen af det nye år tage initiativ til et seminar for FIR, FOU og de forskellige foreninger, hvor vi i fællesskab kan faslægge, hvad der skal til for, at Furesø bliver en endnu bedre idrætskommune. Målet må være, at vi i ligger helt i top i DIF"s undersøgelse vedr. foreningerne trivsel.

Publiceret: 13. November 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt