Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "S bryder sine egne klausuler"

Flemming Oppfeldt, Søvej 5A, Farum

Det er vildt, at vor socialdemokratiske kommune er kastet ud i en arbejdskamp om angiveligt uorganiseret og måske ulovlige arbejdsvilkår, ifølge 3F og lokalpressen. Så mens de røde faner bliver kaldt til arbejdskamp foran det nye jobcenter, så kan vi endnu engang opleve, at der er langt fra ord til virkelighed i vor kommune. Vi må bare konstatere, at så dur kommunens vedtage sociale klausuler ikke. Så her er da nogle skøre regler, der kan afskaffes med det samme.

Jeg kan forstå på Socialdemokraterne, at de selv føler, de har en meget heldig hånd mht. økonomisk ansvarlighed og besparelser. Renoveringen af Farum Bibliotek til en millionudgift er det seneste eksempel, som viser, at pengene fosser ud af kommunekassen. Her er så dagens spørgsmål: hvad koster det pr. m2 for kommunen at leje sig ind på en af de dyreste adresser for at etablere et jobcenter på Hvedemarken?

Der er masser af billigere og gode m2 som desværre står ledige i vort erhvervsområde, som kommunen alternativt kunne flytte ind i.

Publiceret: 03. Marts 2017 16:25
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt