Kommunalvalg 2017
Venstres borgmesterkandidat, Gustav Juul, understreger, at Venstre ikke undsiger næste års budget men derimod påpeger, at partiet er bekymret for den fremtidige økonomi.
Venstres borgmesterkandidat, Gustav Juul, understreger, at Venstre ikke undsiger næste års budget men derimod påpeger, at partiet er bekymret for den fremtidige økonomi.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Socialdemokratiet står alene - svar til Sabine Kirchmeier"

Gustav Juul, borgmesterkandidat Venstre, Tibberup Allé 43, Hareskovby

Venstre er undsiger ikke næste års budget, men vi påpeger at vi er bekymret for den fremtidige økonomi når statstilskuddet om få år reduceres.

Læs også: DEBAT: "Venstre har dømt sig selv ude for indflydelse"

Bemærkelsesværdigt er det, at ingen andre partier i byrådet ud over Socialdemokraterne, ikke en gang Enhedslisten, har modsagt Venstre i denne sag om fremtidens økonomi. Det virker som om at Socialdemokratiet står noget alene med deres økonomiske forståelse af fremtiden.

Til gengæld har jeg stor forståelse for den Socialdemokratiske formand Sabine Kirchmeier stærke følelser i sagen fra Brixtoftes tid. Hun deltog i det svære politiske arbejde som medlem af byrådet frem til 2006 i en vanskelig sag, der stadig påvirker mange mennesker. En sag vi alle gerne havde været foruden.

Derfor er det også rigtig glædeligt at vi i Furesø Byråd i de seneste fire år har haft en god ånd og tone og et godt samarbejde alle partier imellem, hvor vi har kunnet løse stort som småt. Et samarbejde, der bl.a. har vist sig ved meget brede budgetforlig, hvor mit eget parti Venstre har været med og har taget ansvar hvert eneste år. Jeg føler mig helt overbevist om at det gode samarbejde vil fortsætte også i næste byrådsperiode, hvor vi heldigvis kan kigge mere frem end tilbage.

Publiceret: 20. November 2017 11:27

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt