Borgmesterkandidat Lars Carstensen, formand Henrik Røgind og byrådsmedlem Egil Hulgaard på Folkemødet i 2016. Nu går turen igen til Bornholm.
Borgmesterkandidat Lars Carstensen, formand Henrik Røgind og byrådsmedlem Egil Hulgaard på Folkemødet i 2016. Nu går turen igen til Bornholm.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Delegation fra Furesø på Folkemødet

De seneste trends skal aflures forud for Furesø Folkemøde

Af Michael Braunstein

En politisk delegation fra Furesø er draget afsted til Folkemødet på Bornholm, for at finde inspiration til kommunens udvikling.

"Turens overordnede formål er at se på, hvilke nye løsninger der er derude - og om de kan bruges i Furesø," forklarer de konservatives borgmesterkandidat, Lars Carstensen.

Delegationen består foruden af Lars Carstensen af byrådsmedlem Egil Hulgaard, byrådskandidat Sven Krarup Nielsen, formand Henrik Røgind og partisekretær Jens Fokdal.

"Det er endvidere netværksskabende og en rigtig god lejlighed til at holde sig a jour med mange emner på kort tid," siger Lars Carstensen, der er initiativtager til Furesø Folkemøde - og i den forbindelse siger:

"Vi benytter lejligheden til at aflure de seneste trends i afviklingen af Folkemødet, som vi kan tage med hjem som inspiration til vores eget folkemøde i Furesø."

Umiddelbart efter Folkemødet på Bornholm holdes der opstartsmøde i styregruppen for Folkemødet i Furesø.

Det oplyses, at deltagerne i delegationen selv betaler alle omkostninger ved turen til Bornholm.

Publiceret: 15. Juni 2017 11:36
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere