Spejderne selv hjælper til ved juletræssalget på Bymidten.Foto:Helene Holm Stolle
Spejderne selv hjælper til ved juletræssalget på Bymidten.Foto:Helene Holm Stolle
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Der er fuld gang i spejdernes juletræssalg - og andre julerier på Bymidten

Traditionen tro sælger Mjølnerspejderne juletræer på Værløse Bymidte

Hvis du endnu ikke har fundet årets juletræ, så kan du stadig nå at lægge vejen forbi spejdernes juletræssalg på Værløse Bymidte. Her har Mjølnerspejderne nemlig traditionen tro taget opstilling og har træer i enhver størrelse og i en hver sort.

Læs også: Se billederne: Smukke juletoner på Bytorvet

Det er spejderne selv sammen med deres ledere og forældre, der sælger træerne, så man vil samtidig kunne få en god snak om det at være spejder, mens man finder det helt rigtige træ.

De sidste dage op til jul

Allerede fra i dag spreder den helt rigtige duft af jul sig, for der vil hele ugen igennem blive solgt brændte mandler på Bymidten. Og på fredag den 22. december vil kirkens julekor sørger for den rigtige julestemning, når de indtager scenen klokken 16, mens man i Kvickly kan smage gløgg og pebernødder og for en 10'er skrive sit navn på et honninghjerte.

Fik du læst: Butikstyve fyldte to indkøbsvogne og forlod butikken i ro og mag

Lillejuleaften, den 23. december, holder butikken åbent helt frem til klokken 18, men allerede fra klokken 11 spiller Svogerslev-nisserne julen ind, ligesom Danmarks største og højeste julemand kommer forbi.

Mellem klokken 11 og1 4 kan man møde julemanden i Meny, mens der dagen igennem er en kaffevogn ved Scenetorvet samt pandekager.

hhs

Publiceret: 18. December 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis