Tag cyklen med i toget og stå af en station tidligere, eller tag den til eller fra offentlig transport. Pressefoto
Tag cyklen med i toget og stå af en station tidligere, eller tag den til eller fra offentlig transport. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Det er tid til at hoppe på jernhesten

Kampagnen ’Vi cykler til arbejde’ løber af stablen i maj

I maj måned begynder det årlige kampagne 'Vi cykler til arbejde', hvor man sammen med kolleger kan deltage i både den nationale og lokale konkurrence om at nedlægge flest kilometer på cykel på vej til arbejde.

”Kampagnen er arrangeret af Dansk Cyklist Forbund og brancheorganisationen ITD i samarbejde med Furesø Kommune og går i al sin enkelthed ud på, at få flere til at cykle mere – både for at gavne sundhed og miljø og mindske trafikbelastningen – og ikke mindst fordi det er sjovt at cykle”, fortæller grøn guide Maj-Brit Petersen i en pressemeddelelse.

Flotte præmier

På landsplan er der to hovedpræmier: Nye cykler og et rejsegavekort til alle på vinderholdet. Derudover er der mulighed for at vinde plakater, bøger, diverse cykeltilbehør og meget andet.

Men også lokalt i Furesø Kommune er der flotte præmier på spil: Ved lodtrækning findes to lokale vinderhold, hvor alle deltagere modtager et gavekort til cykeltilbehør sponsoreret af Fri Bike i Farum og Hareskov Cykler og en heldig holdkaptajn kan vinde en gratis tilpasning af sin cykel, så den passer perfekt, sponsoreret af Velo Pavé i Farum.

Ole Bondo Christensen cykler her sammen med journalist Sally Mcgrane fra New York Times.
Ole Bondo Christensen cykler her sammen med journalist Sally Mcgrane fra New York Times.

Godt for miljøet

Når du cykler i stedet for at køre i bil, undgår du at forurene og du undgår bilkøerne og tidsspildet med at forsøge at finde en ledig parkeringsplads.

Samtidig får du også masser af frisk luft og god motion, når du triller af sted på to hjul. Du får 'blæst hjernen igennem' efter en lang dag på arbejdet, du ser skoven springe ud, hører fuglene synge, og mærker solen varme i nakken.

Tilmelding via kampagnens hjemmeside www.vcta.dk inden kampagnestart.

Publiceret: 14. April 2017 05:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere