Team Octavia, som holdet hedder, består af syv piger i alderen 14-16 år fra Farum, og her i foråret skal de både  repræsentere Danmark ved EM og VM. Privatfoto
Team Octavia, som holdet hedder, består af syv piger i alderen 14-16 år fra Farum, og her i foråret skal de både repræsentere Danmark ved EM og VM. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dygtige piger: Skal forsvare de danske farver ved EM og VM

Med ti timers træning om ugen og under mottoet, 'Vi kæmper til vi kan', er et hold dygtige gymnastikpiger fra Farum netop nu ved at forbedrede sig til at skulle forsvare de danske farver ved både EM i Estland og VM i Bulgarien i foråret.

Pigerne er udtaget til konkurrencerne af et internationalt dommerpanel, og de bliver det første hold fra Farum i 10 år til at deltage ved EM og VM. Dengang var pigernes nuværende trænere selv med på holdet.

Team Octavia, som holdet hedder, består af syv piger i alderen 14-16 år. De trænes af to søstre, som står bag koreografi og design af pigernes dragter. Holdet har til konkurrencerne valgt temaet 'Dyr i junglen', hvilket afspejles i både designet af dragterne, koreografien og musikken.

EM afholdes i Estland d. 11-13 maj, og VM afholdes i Ungarn d. 7-10. juni.

hhs

Publiceret: 14. Marts 2018 06:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt