Kommunalvalg 2017
Enhedslistens top 5 er fra venstre Mette Pena Madsen, Anders Bache, Øjvind Vilsholm, Gitte Åkjær og Helle Vallentin. Foto: Allan E. Petersen
Enhedslistens top 5 er fra venstre Mette Pena Madsen, Anders Bache, Øjvind Vilsholm, Gitte Åkjær og Helle Vallentin. Foto: Allan E. Petersen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Enhedslisten: "Vi vil have flere af os i byrådet"

Så er Enhedslisten klar med top fem til kommunalvalget i november

Enhedslisten i Furesø har fundet de fire kandidater, der skal følge partiets spidskandidat Øjvind Vilsholm på opstillingslisten til efterårets kommunalvalg.

De fire kandidater er Helle Vallentin, Anders Bache, Gitte Åkjær og Mette Pena Madsen. Øjvind Vilsholm, der indtil videre er partiets eneste repræsentant i byrådet, glæder sig over at få følgeskab af kvartetten på opstillingslisten:

“Det er nogle stærke kandidater, vi nu har fået på listen. Til sammen har de fire kandidater ekspertise inden for blandt andet børneområdet, skoleområdet, ældreområdet, handicapområdet og beskæftigelsesområdet,” siger Øjvind Vilsholm.

Enhedslisten håber, at partiet ved næste valg som minimum fordobler repræsentationen i byrådet.

“Ved sidste valg fik vi jo stemmer til et halvt mandat ekstra, men vil skal op på et helt mandat ekstra, før det kan bruges til noget,” bemærker Øjvind Vilsholm, som mener, at det er vigtigt, at venstrefløjen får en stærkere repræsentation i det kommende byråd:

“I den indeværende periode har borgmesteren koncentreret sig alt for meget om at samarbejde med de borgerlige. Det har ført til uhensigtsmæssige nedskæringer på den kommunale service,” påpeger Øjvind Vilsholm.

Publiceret: 15. August 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt