Fritze Steiner-Johnsen - besøger Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening. Privatfoto.
Fritze Steiner-Johnsen - besøger Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening. Privatfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Få et bud på et svar: Hvad er meningen med livet?

Fritze Steiner-Johnsen besøger Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening

Hvad er meningen med livet? Fritze Steiner-Johnsen vil prøve at besvare det store spørgsmål tirsdag 30. maj kl. 19.30 på Den Gamle Skole i Kirke Værløse. Det er samtidigt det sidste arrangement inden sommerferien i Kirke Værløse og Omegns Husmoderforenings begivenhedsrige sæson.

Mange stiller sig selv spørgsmålet om, hvad meningen egentligt er med livet, f.eks. hvis livet gør ondt, jobbet synes som meningsløs trældom, børnene er ved at blive store eller man bliver ramt af sygdom eller sorg. Men er der et enkelt svar?

Måske handler det om at få det lyse ind i vores tilværelse, siger Fritze Steiner-Johnsen, der tiltrådte som ny præst i Værløse-Hareskov pastorat i 2014 og som bor i præstegården i Kirke Værløse.

'Fritze Steiner-Johnsen er Grundtvigsk og hun mener, det handler om at oplyse og at oplive. I praksis er hun også et sjældent imødekommende, livsklogt og varmt menneske, det gerne indgår i dialog med alle, også hvis noget brænder på, og tager en livssamtale, som måske kan være med til at skabe orden i kaos,' skriver foreningen i et oplæg om arrangementet.

Foreningen tilføjer:

'Kom og bliv inspireret til refleksion og bliv oplivet og glad, for det kan man simpelthen ikke undgå, når man hører Fritze Steiner-Johnsens oplæg. Der vil også være tid til spørgsmål og diskussion.'

Der vil blive serveret kaffe og kage, alle er velkomne og det koster 25 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster at være med.

Publiceret: 19. Maj 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere