Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farum Svømmeklub er positiv

Farum Svømmeklub føler, at der er hul igennem til Furesø Kommune efter sidste uges byrådsmøde

Elitesvømning Der er glæde at spore hos Farum Svømmeklub efter sidste byrådsmøde, hvor Venstre havde ønsket at få sagen om Team Danmarks brug af Farum Svømmehal på dagsordenen endnu en gang. Og selvom byrådet besluttede ikke at opsige aftalen med Team Danmark, blev byrådet enige om at udnytte de store muligheder, der er med rammerne i Farum Svømmehal.

"SF, Venstre og Fokuslisten har fra begyndelsen sat fokus på problemstillingen, og nu har socialdemokraterne med borgmesteren i spidsen også fået forståelse for vores mål, der netop handler om at udnytte kommunens svømmeanlæg langt bedre end tidligere.

Vi havde op til diskussionen af sagen i byrådet et møde med borgmesteren, hvor vi fik talt om tingene i en god og konstruktiv atmosfære", fortæller Peder Wang Hansen, formand for Farum Svømmeklub.

Han forklarer endvidere, at der nu er lagt op til, at Farum Svømmeklub kan blive omdrejningspunkt i et regionalt elitecenter med base i Farum Svømmehal.

"Den forståelse, der nu er opnået i den aktuelle sag, rækker langt videre end til elitesvømning. Både bredden og offentligheden vil også drage nytte af det”, siger Peder Wang Hansen.

Publiceret: 03. Maj 2011 08:46
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis