Anders Lie, der har svømmet for Farum Svømmeklub siden 2001, er blevet nomineret til 'Årets Herresvømmer'. Foto: Henrik Vedel
Anders Lie, der har svømmet for Farum Svømmeklub siden 2001, er blevet nomineret til 'Årets Herresvømmer'. Foto: Henrik Vedel
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farum-svømmer nomineret til 'Årets Herresvømmer'

Farum-svømmeren Anders Lie er blevet nomineret til prisen som 'Årets Herresvømmer'.

Anders Lie har boet i Farum og svømmet for Farum Svømmeklub siden 2001. De sidste fire år har han dog boet i Michigan i USA, hvor han er ved at færdiggøre en bachelor i psykologi og igangsætteri på Michigan University.

"Vi er i Farum Svømmeklub stolte af at kunne præsentere Anders, som nomineret til titlen som Årets Herresvømmer for andet år i træk. Anders har haft en fantastisk sæson i 2016. Han var for anden gang i karrieren med til et OL, denne gang i Rio, og han leverede en fremragende indsats på herrernes 4x200m fri holdkap, som satte dansk og nordisk rekord ved stævnet", skriver Farum Svømmeklub på sin hjemmeside.

Læs også: Målhelten Fetai vender tilbage til FC Nordsjælland

Anders Lie var også med til VM på kortbane i Canada og leverede også her en dansk rekord i 200m fri og var også her med i den danske og nordiske rekord på 4x200m fri. Sidst men ikke mindst var Anders Lie hjemme lige før jul og svømmede DMH for Farum og var her med i de 3tre danske holdkaprekorder for Farum Guns.

Om Anders Lie bliver hædret med titlen som Årets Herresvømmer bliver offentliggjort ved Dansk Svømme Award 2017, som finder sted i Cirkusbygningen i København den 1. februar.

Publiceret: 08. Januar 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere