Guldmedaljevinderne i 4 x 100m medley. Fra venstre ses Philip Greve, Daniel Christian, Mads Jørner og Sebastian Langhorn. Privatfoto
Guldmedaljevinderne i 4 x 100m medley. Fra venstre ses Philip Greve, Daniel Christian, Mads Jørner og Sebastian Langhorn. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farum-svømmere snuppede otte medaljer

Farum Svømmeklub deltog med i sidste uge med otte svømmere ved de Danske Årgangsmesterskaber (DÅM), der blev afholdt over fire dage i Bellahøj Svømmestadion.

Og der blev leveret rigtig fin svømning og præstationerne gav hele otte medaljer til de lokale svømmere. 

Farums holdkap, som hedder Farum Miniguns, deltog i alle fire discipliner, og her blev det til medaljer i alle fire. To guldmedaljer i både 4 x 200m IM og 4 x 100m medley samt to bronzemedaljer i 4 x 100m fri og 4 x 200m fri, hvilket vidner om en stor bredde i truppen.

Holdkappen sammensættes af de fire svømmere, som er bedst til den disciplin, der skal svømmes og Farums svømmere var Daniel Christian, Philip Greve, Sebastian Langhorn, Mads Jørner, Lasse Kriegel Skovrup, Thomas Bech, Christian Aagaard og Magnus Grundesen.

Individuelt klarede svømmerne sig også fantastisk. Her har Farum to af de bedste årgangsdrenge i Danmark. Philip Greve, som fik sølv i 100m fri og sølv i 100m brystm, og Daniel Christian, som i suveræn stil vandt guldmedalje i både 200m medley og 400m medley.

Begge svømmere er i øvrigt udtaget til Nordiske Årgangsmesterskaber, som finder sted i Bellahøj fra den 12. til den 13. juli.

mw

Publiceret: 03. Juli 2014 09:58
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere