Dansere fra CPH Dans i Værløse optræder ved Farverige Furesø, der er en integrationsfestival. Privatfoto.
Dansere fra CPH Dans i Værløse optræder ved Farverige Furesø, der er en integrationsfestival. Privatfoto.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Farverige Furesø - sommerens festligste oplevelse

Der er lagt op til det helt store, når Integrationsrådet byder velkommen tilårets Farverige Fures med masser af kulturoplevelser i bredeste forstand

Farum Kulturhus danner igen i år rammerne for den store integrationsfestival, arangeret af Integrationsrådet i samarbejde med Immigrantmuseet. Også i år er der lagt op til de helt store kulturoplevelser i bredeste forstand, når festivallen løber af stablen 15. juni.

Det er fjerde gang Farverige Furesø finder sted, og i år spænder underholdningen fra Ney-fløjtens mellemøstlige bløde og beroligende toner over hjertevarm græsk folkedans til de hårde, medrivende hiphop-rytmer og danseperformance leveret af dansere fra CPH-dans. Dermed er alle sikret en oplevelse efter sin egen smag, lyder det fra arrangørerne, der samtidig lover et hav af smagsfulde oplevelser idet, der ligesom de foregående år vil være festlige boder me dgratis smagsprøver fra nærmest alle verdenshjørner. I teatersalen kan både børn og voksne kl.13.00 opleve det tyrkiske Mester Jakel Teater.

"Jeg tror, det er det mest kreative program, vi har fået stykket sammen de fire år, festivallen har kørt", siger formand for Integrationsrådet, Neslihan Diksan (A).

Hun understreger samtidig, at det er første gang i år, at Furesø Integrationspris skal uddeles.

"Det glæder jeg mig rigtig meget til", siger hun.

Publiceret: 06. Juni 2013 12:51
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt