Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FCN forlænger kontrakt med assistenttræner

40-årige Søren Krogh har siden sommeren 2015 været assistenttræner for Superliga-holdet i FC Nordsjælland, og nu har han de to parter netop underskrevet en ny kontrakt.

Det er dog ikke kun på trænersiden, at Krogh har været tilknyttet FCN. Han var også i flere år i førsteholdstruppen som spiller, nemlig fra 2004-2008. Det er derfor en ægte klubmand med FCN-DNA'et under huden, der har forlænget aftalen.

"Vi er glade for at forsætte samarbejdet med Søren, som i den grad kender vores måde at gøre tingene på. Søren har med sine mange år i klubben også været med til at udvikle den gode træningskultur, vi har blandt vores unge spillere, og han arbejder systematisk med sine opgaver. Han er stadig en ung træner, som skal forsætte sin udvikling, og det vil han kunne gøre i vores miljø, fortæller sportschef Carsten V. Jensen til fcn.dk.

Fik du læst: På trods af gode tal: Indbrudstyvene fortsætter ufortrødent

Cheftræner Kasper Hjulmand ser også frem til at forsætte det gode makkerskab omkring sparring af træning.

"Han har været her i rigtigt lang tid og har et kæmpe hjerte for klubben. Han har arbejdet hårdt og loyalt for holdet. Han udvikler sig rigtig godt, og han er hjælpsom og sætter sig i holdets tjeneste. Det er en fornøjelse for mig som cheftræner at have en højrehånd, som er så dedikeret og som virkelig lever op til klubbens værdier hver eneste dag", fortæller Kasper Hjulmand.

"Det er i denne klub at mit hjerte er og jeg er selvfølgelig glad for at vi kunne få en aftale på plads for fremtiden. Mit fokus er stadig at udvikle mig som træner, det har faktisk været første prioritet. Og man får ikke en meget bedre skole at lære i end den, jeg har her", siger Søren Krogh selv til fcn.dk.

Publiceret: 08. Juli 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!