FC Nordsjællands Mads Pedersen og Marcus Ingvartsen jubler efter scoring til 1-0, da FC Nordsjælland fredag mødte Lyngby. Foto: Jens Dresling/POLFOTO
FC Nordsjællands Mads Pedersen og Marcus Ingvartsen jubler efter scoring til 1-0, da FC Nordsjælland fredag mødte Lyngby. Foto: Jens Dresling/POLFOTO
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

FCN har fundet takten: Nu bliver det rigtig sjovt

Mesterskabsspillet i Superligaen blev åbnet i går aftes, da FC Nordsjælland hjemme på Right to Dream Park tog imod lokalrivalerne fra Lyngby - og sikke en start det blev. 

FC Nordsjælland har nemlig fundet takten på det helt rigtige tidspunkt, og efter at have vundet de sidste fire kampe i træk, sprudler holdet af selvtillid. Det var da også FCN der havde stor overvægt i fredagens kamp, der endte med en sejr på 2-0. 

Den næste kamp, der venter FC Nordsjælland er mod FCK i Parken, og selvom det bliver en svær opgave, kommer den særlige holdånd, som FCN har oparbejdet nu til at have stor betydning. 

"FCN er inde i en fantastisk god stime, og alle er opsatte på at holde momentum med fokus på én kamp af gangen i et Mesterskabsspil, der bare bliver så spændende", lyder det på fcn.dk.

 

God opbakning fra fans

Fredagens kamp mod Lyngby viste også, at de lokale fans rent faktisk stadig er der for FCN, og den opbakning bemærker spillerne.

"Det betyder rigtig meget. Det var også dejligt at se, at der var så mange allerede under opvarmningen. Det er betyder meget for os", siger Emiliano Marcondes i det nedenstående klip fra FCN's egen youtubekanal.

Emiliano: Fed opbakning fra fansene: 

Publiceret: 01. April 2017 08:37
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt