Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fokus på immigranter

Eleverne i 6.d på Lyngholmskolen har haft et kunstprojekt om immigranter. Værkerne skal udstilles på kommunens nye Immigrantmuseum, der åbner til januar

Billedkunstneren Amir Zainorin, der oprindeligt kommer fra Malaysia men i dag er dansk gift og bor i Danmark, har brugt to uger sammen med eleverne i 6.d på Lyngholmskolen. Her har Amir Zainorin lært eleverne om portrætkunsten, og sammen har de skabt en række collager, der portrætterer både kendte og ukendte immigranter i Danmark.

Projektet har været et slags forarbejde til genåbningen af Immigrantmuseet i Farum. En genåbning, der finder sted til januar.

"Da vi hørte om projektet, syntes vi straks, at det lød spændende, og derfor takkede vi ja", fortæller klassens lærere Kirsten Bechgaard Jensen og Tina Holst og understreger, at Amir Zainorin har været en virkelig god og dygtig inspirator for eleverne.

"Derudover har eleverne fået talt en masse engelsk, hvilket har været en god sidegevinst ved projektet", tilføjer Tina Holst.

I sidste uge blev der holdt fernisering for elevernes familier, men når Immigrantmuseet i Farum Kulturhus åbner til januar, vil alle kunne tage et blik på collagerne.

Publiceret: 10. December 2011 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere