Søren Poppe kommer og holder foredrag i Kirke Værløse. Foto: Trine Willer.
Søren Poppe kommer og holder foredrag i Kirke Værløse. Foto: Trine Willer.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foredrag med Søren Poppe: “Min vej ud af stress, angst og depression”

Husmoderforeningen i Kirke Værløse får besøg af popdrengen, Søren Poppe, der lagde Danmark med grandprix-vinderen ’Der står et billede af dig på mit bord’

Torsdag den 20. april klokken 19.30 kommer Søren Poppe forbi Den Gamle Skole i Kirke Værløse, hvor han holder foredrag i Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening.

Søren Poppe lagde Danmark ned i 00'erne med hits som 'Der står et billede af dig på mit bord' og havde sindssygt meget gang i musikkarrieren. Men så blev der stille omkring ham. Meget stille. For stress, angst og alvorlig depression sendte ham til tælling.

Fik du læst: Se billederne: Unge er klar til at vælte Galaksen med 'Midt om Natten'

Søren Poppe, der oprindeligt er læreruddannet med musik og idræt som linjefag, blev i 2008 ansat i Fitness World i Værløse og blev et par år senere tillige uddannet massør. I dag er han ansat i en fritids- og ungdomsklub for unge med handicap i Hillerød, og det er han utroligt glad for. Han er også så småt ved at få glæden til musikken tilbage og optræder lejlighedsvist samtidigt med, at han er blevet meget mere bevidst om at passe på sig selv for ikke at ende tilbage, hvor han har været.

Fik du læst: Bondo i mindeord om Gerd Karlsen: "Hun har betydet en forskel for mange"

Søren Poppe vil denne aften i Kirke Værløse fortælle om, hvordan han fandt sin egen vej ud af stress, angst og depression og blev et helt menneske igen. Kom og hør om Sørens vej ud og få inspiration, du kan bruge til noget i dit eget liv.

Der vil blive serveret kaffe og kage. Pris: 25 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster. Alle er velkomne. Læs mere på www.husmoderforening.dk

hhs

Publiceret: 16. April 2017 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere