Sidste års søbrunch blev en stor succes, og i år kommer der en hel picnicfestival. Arkivfoto: Helene Holm Stolle
Sidste års søbrunch blev en stor succes, og i år kommer der en hel picnicfestival. Arkivfoto: Helene Holm Stolle
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Furesø inviterer til stor picnicfestival

Når Furesø Picnicfestival løber af stablen i augusts sidste weekend bliver det med masser af appetizers til de mange grønne glæder

Startskuddet til Furesø Picnincfestival lyder fredag den 29. august, og weekenden igennem bliver der sat fokus på de unikke oplevelser og grønne glæder, som ligger og byder sig til her i Furesø, Københavns forhave.

"Furesø er en unik, grøn oase med enestående picnictilbud ved sø og skov i både børne- og voksenhøjde", siger Eva Vedel, der er initiativtager til festivalen.

"Der er ikke noget som en picnic, der kan samle familien, venner og kolleger, og med festivalen gør vi det nu meget lettere at få stablet en sansefuld picnic på benene. Man kan nemlig booke den hjemmefra og få tips til både cykel- og gåruter og gode steder på vandet", tilføjer hun.

Programmet for picnicfestivalen er stort, og om lørdagen kan man blandt andet tage på hindbær-tur på Rokkedyssegård, ligesom man kan få tage på en guidet cykeltur på flyvestationen og få inspiration til egnede picnicsteder. En sådan tur kan man også deltage i gennem Farum Landsby.

Du kan se hele programmet for picnicfestivalen her

 

Søndag den 30. august kulminerer festivalprogrammet med den helt store og sansefulde Søndags Søbrunch ved Furesøbad, hvor Furesøs lokale madhåndværkere disker op med lækkerier.

I år er der tre seetings til søbrunchen, da interessen sidste år var overvældende. Den første brunch finder sted fra klokken 9.30, den næste klokken 11, mens den tredie og sidste begynder klokken 12.30. 

For at deltage i søbrunchen skal du booke billetter her

Den store søbrunch er dog langt fra det eneste, der finder sted om søndagen, her kan man nemlig også tage en tur på mountainbike gennem Nørreskoven, besøge en retro picnic lounge fra Spejdernes Genbrug, smage på spejderlivet ved Fiskebæk Naturskole, få en forsmag på skovtursmoden ved et stort modeshow på badebroen ved Furesøbad samt tage på en GPS-baseret skattejagt for hele familien.

"Vi glæder os til at byde dig indenfor i Københavns forhave til et væld af furesøfristelser", lyder det fra Eva Vedel.

Publiceret: 12. August 2015 08:19
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt