Hele seks familier i Furesø har haft uvelkomne gæster i ugens løb. Modelfoto
Hele seks familier i Furesø har haft uvelkomne gæster i ugens løb. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Furesø ramt af indbrudsbølge

Indbrudstyvene har haft travlt i løbet af ugen. Både Værløse og Farum er ramt

Sommertid er desværre også en af indbrudstyvenes mest travle tider, og i løbet af den forgangne uge har indbrudstyve været på spil i både Værløse og Farum. Værst er det gået ud over Værløse, hvor fire boliger er blevet endevendt af indbrudstyve.

I tidsrummet fra mandag den 26. juni om morgen til torsdag morgen har der været ubudne gæster i en bolig på Munkevej i Værløse. Her er et vindue blevet brudt op med et koben. Ifølge Nordsjællands Politi er det endnu ikke blevet opgjort, hvad der er blevet stjålet fra boligen.

Fik du læst: 6.A var bedst på cyklerne

Også på Højeloft Vænge har der været indbrud. Det er sket i tidsrummet fra sidste fredag den 23. juni og frem til torsdag den 29. juni. Her er et stuevindue blevet opbrudt, men ifølge politiet er der umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

På Baunestedet har der også været indbrud. Det er sket fra mandag den 26. juni og frem til torsdag den 29. juni. Her er en terrassedør blevet brudt op, og der er blevet stjålet smykker. Også en bolig på Klosterbakken i Værløse har været udsat for indbrud. Det er sket i tidsrummet fra mandag den 26. juni og frem til torsdag eftermiddag. Her er et vindue blevet brudt op, men hvad der er stjålet, er endnu ikke blevet opgjort.

Fik du læst: Reaktion: "At hjerne hovedgadens træer er en kæmpe fejl"

I Farum havde indbrudstyvene udset sig en bolig på Rytterhaven. Indbruddet har fundet sted mellem onsdag den 28. juni og torsdag den 29. juni. Her er en vindue blevet brudt op, og tyven eller tyvene har gennemrodet hele bolgen. Det er ifølge Nordsjællands Politi endnu ikke blevet opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Der har også været uvelkomne gæster i en bolig på Fuglevænget i Farum. Her er et vindue til soveværelset blevet brudt op, og der er fra boligen blevet stjålet tre MacBooks, 4.000 kroner i kontanter, smykker samt tre sølvlysestager, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret: 30. Juni 2017 11:33
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!