Philip Greve og Victoria Bierre er de to Furesø-svømmere, der har kvalificeret sig til et stort internationalt stævne. Foto: Farum svømmeklub
Philip Greve og Victoria Bierre er de to Furesø-svømmere, der har kvalificeret sig til et stort internationalt stævne. Foto: Farum svømmeklub
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Furesø-svømmere til European Games

Philip Greve og Victoria Bierre fra Furesø skal repræsentere Danmark

Hele Danmarks svømmeelite var kort før påske samlet til Danish Open på Bellahøj Svømmestadion for at kæmpe om få eftertragtede deltagerpladser til årets internationale mesterskaber i svømning, VM på langbane i Kazan og European Games i Aserbajdsjan.

Furesø var stærkt repræsenteret med nogle af landets hurtige senior- og juniorsvømmere i kampen om at repræsentere de rød-hvide farver til sommer, og det lykkedes hele to juniorsvømmere fra Furesø at opnå en plads på juniorlandsholdet.

De to talentfulde svømmere, 17-årige Philip Greve fra Farum Svømmeklub og 14-årige Victoria Bierre fra Værløse, er således med i den trup på i alt 12 svømmere, der i juni drager til Baku i Aserbajdsjan for at deltage i Europæiske Junior Mesterskaber.

Philip kvalificerede sig i 50 meter brystsvømning og Victoria i 100 meter rygsvømning i nogle flotte tider, der kan bringe til dem tæt på finalerne til EJM.

Mesterskaberne bliver i år særligt spændende for de unge svømmere, fordi de afholdes som en del af European Games - en ny europæisk-kontinental multi-sport begivenhed under den europæiske olympiske komite.

Hverken Philip eller Victoria kan hvile på laurbærrene, eftersom de allerede lige efter påske drager til London med resten af EJM-truppen på træningslejr i det olympiske bassin fra OL 2012.

Publiceret: 06. April 2015 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere