Fra søndag 25. april er Furesøens Loppemarked igen klar til at få parkeringspladsen ved Farum Bytorv til at sprudle af liv.
Fra søndag 25. april er Furesøens Loppemarked igen klar til at få parkeringspladsen ved Farum Bytorv til at sprudle af liv.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Furesøens Loppemarked er klar til den nye sæson

Anni og Ib Andersen glæder sig til at tage hul på den nye sæson med det populære loppemarked på Farum Bytorv

Smilet er stort og øjnene stråler, når Anni Andersen fortæller om Furesøns Loppemarked, der åbner sæsonen søndag 25. april kl.9.00.

I otte år har hun stået bag loppemarkedet, der finder sted hver søndag fra sidste søndag i april til sidste søndag i september. Hun og manden Ib står for fordelingen af stader til de mange kræmmere, og de elsker arbejdet - også selvom det er hårdt.

"Hver søndag ringer vækkeuret kl.4.30, og så er det afsted og gøre klar", siger Anni Andersen og fortæller, at hun elsker perioden med de lange arbejdssøndage.

"Jeg er jo omgivet af mennesker, og det elsker jeg", griner hun og tilføjer, at et smil ofte gør underværker.

"Jeg smiler stort set altid - og det kan få selv de sureste mennesker til at smile igen", siger hun.

Søndagene er en fest

Loppemarkedet, der holder til på parkeringspladsen til Farum Bytorv, skal ifølge Anni Andersen være en fest.

"Det handler om, at folk skal hygge sig, mens de får solgt ud af deres gamle men gode ting og sager", siger hun og understreger, at hun er meget glad for det samarbejde, hun har sammen med de forretninger på Bytorvet, der har åbent om søndagen.

"Det betyder så meget, at både bageren, kiosken og Café Butterfly har åbent, for på den måde kan man lige komme ind og købe lidt at drikke og spise", siger hun og tilføjer, at det er et stort plus, at man også må benytte Bytorvets toiletter.

Furesøens Loppemarked er et loppemarked hvor alle kan være med.

"Her er ingen professionelle kræmmere, der render rundt og køber op for derefter selv at sælge videre", fortæller Anni Andersen og forklarer, at hun selv foretrækker de små loppemarkeder.

"Det er faktisk der, man kan finde de aller bedste ting, som man slet ikke ved, at man står og mangler", griner hun.

Man kan læse mere om loppemarkedet på www.furesoensloppemarked.dk - der kan man også bestille stadepladser. Man kan også ringe til Anni og Ib Andersen på 44995533.

Publiceret: 09. April 2010 12:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt