Næste gang de nykårede 1 Divisionsmestre fra Værløse basketball kan opleves i Søndersøhallen, bliver det som deltager i landets bedste række, Dameligaen. Privatfoto
Næste gang de nykårede 1 Divisionsmestre fra Værløse basketball kan opleves i Søndersøhallen, bliver det som deltager i landets bedste række, Dameligaen. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Guldet er hjemme: Værløses damer sluttede sæsonen med manér

Med pokalen løftet i vejret, kunne Værløse Basketballs Elitedamer ikke have ønsket sig en bedre afslutning på en fantastisk sæson, der har budt på 19 sejre og blot ét enkelt nederlag.

På hjemmebanen i Søndersøhallen sluttede elitedamerne sæsonen af med at løfte den store guldpokal i vejret i en sky af glitter, glimmer, champagnesprøjt og publikums bifald.

I den tredje og sidste finalekamp mod Falcon, blev gæsterne sendt hjem med et 67-57 nederlag og sølvmedaljer. Som det kunne forventes af en kamp med så stor betydning, var der mere energi, vilje og kamp end poleret spil.

Fik du læst: Sæt kryds i kalenderen: Store Flyvedag vender tilbage

Tilskuerne i den fyldte Søndersøhal fik masser af underholdning og ikke mindst spænding. Værløse fik fra start oparbejdet et komfortabelt forspring. Men som tiden gik, blev forspringet bare mindre og mindre.

Med tre minutter tilbage, var føringen kun på to point, og det hele var fuldstændigt åbent. Heldigvis mobiliserede Værløse-spillerne det nødvendige overskud i kampens sidste minutter, og fik hevet sejren i hus.

De nykårede 1 Divisionsmestre fra Værløse basketball kan nu gå på fortjent sommerferie. Når de vender tilbage til turneringen, bliver det i den bedste række, i Dameligaen.

 

Publiceret: 11. Maj 2017 08:36
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt