Løbere til halloweenløbet ved Farum Bytorv kan købe fakler og være med til lyse op i mørket. Pressefoto
Løbere til halloweenløbet ved Farum Bytorv kan købe fakler og være med til lyse op i mørket. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Halloweenløb i Farum: Uhyggen spreder sig ved Farum Bytorv

Der er sjov og uhygge for hele familien, når halloweenløbet kommer til Farum

Onsdag 1. november kan hele familien bekæmpe mørket og uhyggen med lysende fakler, når Furesøs første Halloweenløb, ”Fakkelløbet”, løber af stablen. Løbet foregår efter mørkets frembrud og bliver en unik oplevelse for både børn og voksne.

Fik du læst: DEBAT: "Debathykleri op til kommunalvalget"

Når startskuddet lyder kl. 18.00, starter løbet for de mindste deltagere, som skal ud på en 2,4 km lang rute ved Farum Bytorv. Her kan de løbe i deres Halloween-udklædning og opleve den særlige stemning af de mange fakler, der lyser op i novembermørket. Vil man ud på en længere rute, vil der være to ruter på både 5 km og 10 km. Det er det lokale eventbureau Events4U, der sammen med Furesø Løbeklub står bag løbet. Christian Bang, der er direktør i Event4U, fortæller, at alle deltager er velkomne - uanset om de løber eller går.

Fuld gang i forskningsprojekt: Dans, musik og bevægelse har betydning for hjernen

“Det er underordnet, om man løber eller går ruten i Fakkelløbet. Det vigtigste er, at vi får rørt os og har en sjov oplevelse sammen med vores børn. Derfor er det også gratis at løbe med som voksen ledsager til deltagende børn, og alle børn får selvfølgelig et flot diplom”, siger han.

Tilmelding til løbet er åben og sker på www.events4u.dk senest 31. oktober kl. 10.00. Pris: 50-100 kr. (+15 kr. i adm. gebyr). Fakkel kan tilkøbes ved tilmelding for 20 kr. Børneløbet starter kl. 18.00, mens 5 km og 10 km løbene starter kl. 18.30.

kp

Publiceret: 11. Oktober 2017 10:52
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt