Kommunalvalg 2017
“Politiet må holde op med at gemme sig i fotovogne bag vore hække nær byskilte og i stedet gå synlig patrulje i Farum Midtpunkt og andre steder i vores by, hvor det er kendt, at handel med stoffer finder sted
“Politiet må holde op med at gemme sig i fotovogne bag vore hække nær byskilte og i stedet gå synlig patrulje i Farum Midtpunkt og andre steder i vores by, hvor det er kendt, at handel med stoffer finder sted", mener Ole Holleufer (LA). Foto: Helene Holm Stolle
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ifølge Ole Holleufer (LA) gør Furesø Kommune ikke nok for at få politiet ud på gaderne i Furesø Kommune

“Det er beskæmmende her i sommeren at læse, at Furesø fortsat er udsat for rigtig mange indbrud, tricktyverier, salg af stoffer, overfald og bander”. Ordene kommer fra byrådsmedlem Ole Holleufer (LA), og han lægger ikke skjul på, at han ikke mener, at kommunen gør nok for at øge presset på politiet i forhold til synlighed i gaderne.

“Synlighed i gadebilledet virker præventivt overfor forbrydere. Det ved vi”, lyder det fra Ole Holleufer som understreger, at der er behov for mere politi i gaderne.

Fik du læst: Borgmesterkandidat vil have vagtværn til at patruljere i indbrudsplagede områder

“Tidligere gik snakken på villavejene om, hvilke planter man havde i haven. Men nu deles der erfaringer om alarmberedskaber i stedet, fordi der altid er en lurende usikkerhed, om der har været ubudne gæster i ens hjem. Dette parret med kendskabet til, at der flere steder i kommunen sælges stoffer, gør, at jeg mener, at Furesø Kommune bør gøre en langt større indsats for at få et ordentligt og synligt politi i byen og langt mere effektive i den forebyggende indsats", siger Ole Holleufer, der er godt træt af, at det meste politi, der ses i gadebilledet, er fotovognene. 

“Politiet må holde op med at gemme sig i fotovogne bag vore hække nær byskilte og i stedet gå synlig patrulje i Farum Midtpunkt og andre steder i vores by, hvor det er kendt, at handel med stoffer finder sted. Kriminelle er naturligvis meget bevidste om risikoen for at blive opdaget, og her gør vi slet ikke nok for at få gjort politiet synlige i byen”, mener Ole Holleufer.

Publiceret: 28. Juli 2017 11:14
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Furesø Avis
Seneste
Furesø Avis
Mest læste
Furesø Avis
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!