Der er stjålet smykker, penge og sølvtøj fra weekendens indbrud, oplyser Nordsjællands Politi. Modelfoto
Der er stjålet smykker, penge og sølvtøj fra weekendens indbrud, oplyser Nordsjællands Politi. Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrudstyve på spil - fire villaindbrud i Furesø

Der har været to indbrud i Farum og Værløse i løbet af weekenden

Af Kristina Pihl

Det har været en travl weekend for Nordsjællands Politi, da indbrudstyvene igen har været på spil i Furesø. Hele fire villaindbrud - to på Hvilebækvænge - er blevet anmeldt henover weekenden.

Fik du læst: Se billederne: Partiformand imponeret over indsats i Midtpunktet

Det første villaindbrud på Hvilkebækvænge er sket lørdag mellem kl. 13 og 21, hvor indbrudstyve har opbrudt et stuevindue. Nordsjællands Politi fortæller, at det var indbruddet blev stjålet en gammel computer. Det andet indbrud på Hvilebækvænge er sket lørdag kl. 15:04. Villaens alarm er gået i gang under indbruddet. Indbrudstyven kom ind i villaen ved at opbryde et kældervindue. Der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet fra villa.

Fik du læst: Bok begejstrer i kulturhuset: De fleste værker blev solgt på ferniseringsdagen

Mellem onsdag eftermiddag kl. 14 og fredag formiddag kl. 10 var der også indbrud i en villa på Skolekrogen i Værløse. Villaens vindue blev opbrudt med en skruetrækker, og Nordsjællands Politi fortæller, at der ved indbruddet blev stjålet sølvtøj og rejsevaluta. Det sidste indbrud skete i en villa på Tingmosen i Værløse fredag aften mellem kl. 18:15 og lørdag kl. 10:45. Her er husets havedør blevet opbrudt og indbrudstyvene har forsøgt at sikre sig en ekstra flugtvej ved at have en stige stående i baghaven op til villaens første sal. Nordsjællands Politi fortæller, at der ikke umiddelbart er stjålet noget ved indbruddet.

Publiceret: 30. Oktober 2017 13:04
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere