Modelfoto
Modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kom til julestue på Skovgården

Aktivitetscenter Skovgården holder på lørdag den 2. december julestue, hvor alle er mere end velkommen

Dørene til aktivitetscentret Skovgården i Værløse åbnes klokken 10 på lørdag den 2. december. Det er nemlig her årets julestue finder sted. Her er der salgsboder med julepynt, julelækkerier, dekorationer og idéer til julegaver.

Fik du læst: Kruseelever til tops ved international matematikkonkurrence

Det er samtidig muligt at besøge Skovgårdens gavebord eller genbrugsbutikken Skovloppen, hvor gode fund kan gøres. I løbet af dagen kan de besøgende også prøve lykken i tombolaen eller i det amerikanske lotteri, som Skovgårdens Venner står bag - begge steder er der mange ogflotte præmier doneret af nogle af butikkerne på Værløse Bymidte.

I caféen er der salg af gløgg og æbleskiver samt af dejlig julemiddag. Der vil i løbet af dagen være julehygge og dejlig julemusik:

Klokken 10.30 optræder Skovgårdens sangkor, og klokken 13 er spiller Skovgårdens Orkester op til fællessang.

Se videoen: Så blev juletræet på Bymidten tændt

Overskuddet fra julestuen går til støtteforeningen Skovgårdens Venner, som via blandt andet disse indtægter kan sikre inspirerende og underholdende arrangementer samt udflugter for husets mange brugere.

Er du pensionist i Furesø, kan du på dagen få Skovgårdens aktivitetsprogram for 2018, som har mange forskellige bud på en aktiv hverdag med hold, der fordeler sig på kortspil, kreative aktiviteter, musik og sang, it samt motion

Julemarkedet er åbent frem til klokken 15.

hhs

Publiceret: 27. November 2017 11:44
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis