Formand for Furesø Teater, Kristian Kristensen, modtog torsdag eftermiddag Kulturprisen 2013. Foto: Helene Holm Stolle

Formand for Furesø Teater, Kristian Kristensen, modtog torsdag eftermiddag Kulturprisen 2013. Foto: Helene Holm Stolle

Teaterformand modtog kulturpris

Kristian Kristensen, formand for Furesø Teater, modtog torsdag Kulturprisen 2013 for sit store engagement og iver efter at binde Værløse og Farum sammen

Af
Helene Stolle

"Du er Furesøs kulturelle kaptajn", sagde Helle Katrine Møller (B), formand for kultur-, idræts- og fritidsudvalget, da hun torsdag eftermiddag overrakte årets kulturpris til formanden for Furesø Teater, Kristian Kristensen.
"Du får prisen, fordi du sammen med din bestyrelse på flotteste vis har ført teaterforeningen Syvstjernescenen fra Værløse Kommune ind i Furesø Kommune. Teatret er blevet til hele Furesøs teater", lød roserne fra udvalgsformanden, der samtidig understregede, at Kristian Kristensens begejstring for teatret kombineret med hans kolossale energi, stædighed og evne til at overbevise andre om sine idéer, har gjort Furesø Teater synligt for alle borgere - også børnene.
"Teatret er inde i en solid udvikling, og du og din bestyrelse leverer store oplevelser. Ikke kun på jeres faste scene i Galaksen men også rundt omkring på forskellige af kommunens kulturinstitutioner", fortsatte Helle Katrine Møller.
Det var en tydeligt rørt Kristian Kristensen, der overtog prisen, og han takkede både sin bestyrelse for et godt samarbejde og ikke mindst sin hustru for at være så tålmodighed.
"Jeg bruger jo meget af min tid på teatret", sagde han med et smil.

Masser af ildsjæle

I år var der hele syv indstillede til Kulturprisen, og udover Kristian Kristensen var også Charlotte Søllner Hernø, formand for Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening, Karen Palsgaard, leder af Billedskolen i Farum, Bernt Petersen, formand for Furesø By & Land og Furesø Bevaring, Skovgårdens Venner og Grafens biopassere samt Galaksens frivillige Astronauter blandt de nominerede.
"I har alle gjort en markant indsats på kulturområdet. Vi hædrer jer alle og takker alle for jeres store indsats inden for hvert jeres område. Det er dejligt at opleve hele denne mangfoldighed", lød det fra Helle Katrine Møller.

Publiceret 25 October 2013 09:50

SENESTE TV