"Der kom et tog, og Hareskovby blev til... "

Særudstilling på Mosegaarden viser, hvordan en lille samling huse voksede sig til en driftig by i løbet af nogle få årtier

Fra tirsdag den 2. februar kan du gå på opdagelse i Hareskovbys historie på Mosegaarden i Værløse.
Her vises der nemlig en udstiling, der fortæller om, hvordan Lille Værløse Overdrev forvandlede sig fra en samling villaer til en rigtig by i løbet af blot nogle få årtier, efter at Slagerupbanen og Hareskov Station var blevet etableret.
I udstillingen kan du besøge Hareskov Skole, gå en tur ned af Gammel Hareskovvej og kigge på forretninger, besøge foreningslivet eller tage en svingom på Hareskov Pavillonen, akkompagneret af tidens musik.
Du kan også lære mere om de mennesker, der har været med til at forme Hareskovby, og når du er færdig, hopper du på toget og tager Slangerupbanen hjem igen.
Udstillingen fortæller spændende personhistorier og viser interessante genstande. Blandt andet kan du se gamle genstande fra Hareskov Idrætsforening og Hareskov Tennisklubs tidlige dage, eller du kan opleve nostalgien på Hareskov Pavillonen.
Udstillingen vises på Mosegaarden på Skovgårds Allé 37 tirsdage til fredage mellem klokken 11 og 16, og søndage mellem klokken 13 og 16.
Der er gratis adgang.

null

Publiceret 28 January 2016 19:00

SENESTE TV