Vejrguderne var med picnic-festivalen

Furesø Picnicfestival blev en stor succes, fortæller arrangørerne

Af
Martin Warming

Martin Warming

Arrangørerne af Furesø Picnincfestival - Eva Vedel fra Expoviva og Furesø Kommune - kan i hvert fald ikke brokke sig over vejret. De har faktisk slet ikke så meget at brokke sig over. For festivalen , der blev afholdt i weekenden,blev nemlig en stor succes.
"Det har været en fantastisk weekend. Det har summet af liv og glade dage alle steder, og mange af arrangementerne var totalt udsolgt", siger Eva Vedel, der til daglig bor i Hareskovby.
Fik du læst: To personer anholdt efter muligt skyderi i Farum
Det er anden gang, at Furesø Picnicfestival bliver afholdt, og der var mange flere gæster i år end sidste år, fortæller hun.
"Det hænger selvfølgelig også sammen med, at vi havde flere aktiviteter i år. Sidste år havde vi 17 aktiviteter på én dag, og i år havde vi 35 aktiviteter fordelt på to dage, så det er selvfølgelig lidt af forklaringen, men der er ingen tvivl om, at folk har hygget sig og taget festivalen til sig. Og så er der da heller ingen tvivl om, at det gode vejr lige var prikken i i'et", lyder det fra Eva Vedel.
Hun har allerede fået mails fra flere gæster, der roser festivalen til skyerne.
"Der er flere, der har skrevet til mig, at de allerede glæder sig til næste år", siger hun.

Flere unge

En opgørelse fra sidste år viser, at 60 procent af dem, der deltog i picnicfestivalen, kom fra Furesø, 20 procent fra det øvrige Nordsjælland og 20 procent fra København. Eva Vedel har endnu ikke tallene fra i år, men hun kan allerede nu konstatere, at der var flere unge, der deltog i år i forhold til sidste år.
"Vi er klar til at tage en tur mere til næste år. Vi skal jo vise hele verden alle de dejlige steder og alle de grønne glæder, vi har at byde på her i Furesø", siger hun.

null

Publiceret 07 June 2016 09:15

SENESTE TV