International saxofon-kvartet spiller med lokale musikskolelever

Elever fra den lokale musikskole spiller sammen med Saxopaths

Af
Martin Warming

Martin Warming

Den 25. januar får Farum Kulturhus besøg af fire saxofonister, der undervejs vil spille sammen med saxofon-elever fra Furesø og Gentofte Musikskoler.
De fire saxofonister, der sammen kalder sig for Saxopaths, er Niels Oldin på barytonsax, Anders Banke på tenorsax, Bob Jackson på altsax og Kristoffer J. Rosing-Schow på sopran og altsax. Og det usædvanlige ved den her koncert er altså, at de undervejs i koncerten spiller sammen saxofon-elever fra de to musikskoler.
Læs også: Jonstrup Jazzklub klar med årets første koncert
Saxopaths kommer vidt omkring – fra legesyg tango, skandinavisk regnvejr, sveddryppende blues til græsk folklore.
"Saxopaths udgav i 2007 sit andet album med gæsteoptrædener af blandt andre Pierre Dørge, Marilyn Mazur og Bo Stief. Albummet fik - ligesom det første fra 2003 - rigtig god kritik fra jazzanmeldere fra hele verden. I sommeren 2012 kom så det tredje album, som er en ren kvartet-cd, som indeholder længere forløb, dybere følelser og et usædvanligt gennemarbejdet materiale", skriver kulturhuset i en pressemeddelelse om koncerten.
Koncerten afholdes i kulturhusets foyer mellem klokken 18 og 19. Det er Furesø Musikskole, der har arrangeret koncerten.

null

Publiceret 12 January 2017 11:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV