Teatergruppen har øvet siden januar og er snart klar til premiere. Foto: Teatergruppen Syvstjernen

Teatergruppen har øvet siden januar og er snart klar til premiere. Foto: Teatergruppen Syvstjernen

Unikt teaterprojekt:

82 elever og forældre klar til premiere

Der er plads til alle, der har lyst til at være med, i Teatergruppen Syvstjernen, der har premiere på årets forestilling fredag den 24. marts

Teatergruppen Syvstjernens nye forestilling 'Livstid' opføres den 24. og 25. marts i Syvstjerneskolens teatersal i Værløse.
Selv om forestillingen handler om liv og død, lover folkene bag forestillingen, at den er hylende morsom for alle aldre.
82 elever og forældre fra Furesøs skoler har siden første onsdag i januar være med til at producere forestillingen. Heraf optræder 54 på scenen, hvor elever og forældre spiller sammen på tværs af klasser og skoler.
“Det vigtige for os er at have en familieprojekt, hvor alle har det sjovt og lærer at spille teater”, fortæller Peter Nørager-Nielsen, der har været chefinstruktør i de 26 år, som Teatergruppen Syvstjernen har eksisteret.
Fik du læst: Se billederne: Ægte Grand Prix-stemning i arenaen
Han har også været medforfatter til de 26 årlige forestillinger, hvor forfattergruppen har skrevet et helt nyt stykke hvert år.
“For os er et perfekt teaterstykke ikke afgørende. Det er derimod processen, hvor alle lærer at spille sammen og bidrage til et fælles projekt uanset erfaring. Vi har således ingen auditions”, fortæller Peter Nørager-Nielsen.
De praktiske grupper bag scenen har gennem årene gjort forestillingerne til et professionelt teaterstykke med fantastiske kulisser, farvestrålende kostumer, flotte danse- og sangnumre, lys og lyd i topklasse samt masser af rekvisitter.
Der er premiere fredag den 24. marts klokken 19 og lørdag den 25. marts klokken 13:30 og klokken 17:30.
Billetter købes på www.teatergruppen.dk.
mw

null

Publiceret 08 March 2017 11:00

SENESTE TV