Intimkoncert på Ellegården:

Oplev Kira Skov og Nikolaj Hess

Farum Jazzklub inviterer til en særlig musikalsk oplevelse den 1. september

Farum Jazzklub har endnu en gang et stærkt kort i ærmet til sine medlemmer og jazzglade gæster. Kira Skjov og Nikolaj Hess lægger nemlig vejen forbi Ellegården med en helt særlig intimkoncert. De to har tidligere arbejdet sammen i forskellige sammenhænge, men nu har det besluttet sig for at skære helt ind til benet med et ønske om at se, hvad der opstår, de for alvor dykker ned i konstellationen Skov og Hess.
Fik du læst: Politiet: Gaseksplosion skyld i voldsom brand
Sammen har det det sat et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger - med udgangspunkt i jazzens sangskat og med fortolkninger af blandt andre Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch.
“Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har fået mange anmeldere op af stolene”, fortæller Kenn Andersen, der er formand for den lokale jazzklub, og han glæder sig til at få hende sammen med Nikolaj Hess indenfor på Ellegården.
Fik du læst: Danmarks bedste tennisspillere kommere til Værløse
“Publikum kan glæde sig til en aften på første klasse og til en intimkoncert af de sjældne”, lyder det fra jazzklubben, der denne aften også tilbyder pulikum tilkøb af en tapasanretning.
Koncerten finde rsted fredag den 1. september klokken 20.
Man kan læse mere om koncerten og bestille billetter på farumjazzklub.dk.
hhs

Publiceret 02 August 2017 12:15

SENESTE TV