Kom til Naturens Dag på Skovskolen

Søndag 10. september er det igen Naturens Dag på Skovskolen i Nødebo. Arrangementet byder på gratis oplevelser og aktiviteter for hele familien – med fokus på mangfoldighed i naturen. Og som noget særligt i år også på indvielse af Alfio Bonannos landskabskunst.
Naturens Dag på Skovskolen i Nødebo er et af landets største arrangementer, hvor du finder masser af aktiviteter og oplevelser for hele familien. I år er temaet “mangfoldighed i naturen”.
Fik du læst: Åbent hus: Bordtennis er også for seniorer
På Skovskolen kan du derfor dyste i ”mangfoldigheds-spurten”, hvor du skal finde flest plante- og dyrearter på ruten. Du kan høre om de store ørne i Gribskov, om mink og bæver og om fisk og fiskeri. Du kan også opleve, hvordan man fælder et træ, bruger en motorsav eller trimmer træer fra trækronerne og høre om nationalpark Kongernes Nordsjælland, verdensarv og meget mere.

En kunstners syn på naturen

Dagen byder også på officiel indvielse af kunstværket Embracing Spaces, udført af landskabskunstneren Alfio Bonanno i samarbejde med Skovskolens elever og lærere. Alfio Bonanno deltager selv på dagen og fortæller om sit kunstneriske syn på naturen. Oplægget foregår kl. 12.00 – 12. 45 og selve indvielsen kl. 13.00.
Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets årlige mærkedag for naturoplevelser. Dagen åbnes officielt på Skovskolen kl. 10.00, og foregår på Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg fra kl. 10.00 – 15.00. Find det samlede program på www.skovskolen.ku.dk/naturensdag
kp

null

Publiceret 31 August 2017 06:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV