Kom med til Shu-bi-dua-fest i Galaksen

Hardinger Band giver koncert i Galaksen den 22. september

TV-kameraerne vil rulle, når Hardinger Band gæster Galaksen den 22. september klokken 20. Showet skal nemlig optages til brug på en af de større danske tv-kanaler senere på året. Det betyder også, at koncerten vil rumme nogle helt unikke numre, når bandet går på scenen med alle de kendte Shu-bi-dua sange - for selvom legendariske Shu-bi-dua ikke eksisterer længere, lever musikken i bedste velgående.
Fik du læst: Flyvestationen får fire nye bofællesskaber
“Alle elsker de kendte sange, selvom vi ikke mere kan høre dem med Bundesens rare brummestemme. Men kender I det… man har lyst til at rocke lidt mere, trykke lidt hårdere, tilføje en fest af guitarer og fede Shubidua kor. Så det gør vi”, lyder det fra Galaksen, der også afslører, at koncerten helt eksklusivt vil rumme gammelt guld fra Shu-bi-duatiden. Når Hardinger Band går på scenen, tager de nemlig sange med sig, som aldrig før har været spillet uden for Shu-Bi-Duas øver.
Hvis du vil med til koncerten, kan du sikre dig billetter på billetlugen.dk - det er også muligt at købe billet inklusive en middag inden koncerten.
Læs mere på galaksen.dk
hhs

Publiceret 01 September 2017 05:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV