Til trods for regnvejr var der godt humør og fællessang på plejecenter Lillevang. Foto: Furesø Kommune

Til trods for regnvejr var der godt humør og fællessang på plejecenter Lillevang. Foto: Furesø Kommune

Fællessang under paraplyerne:

En helt særlig oplevelse

En sommercafe på plejecenter Lillevang udviklede sig til en speciel oplevelse for både beboere og ansatte

Af
Af Kristina Pihl

Der var både smil og tårer, da støtteforeningen Lillevangs Venner hold sommercafe på plejecenter Lillavang den 24. august. Arrangementet var det andet af to sommercafeere, og her var musikalsk underholdning og fællessang med til at skabe glæde hos beboerne.
Sommercafeen blev holdt udendørs, og til trods for at det regnede voldsomt, skræmte det ikke beboerne væk, fortæller formand for Lillevangs Venner, Arne Grumstrup.
“Jeg kiggede flere gange over på personalet og tænkte, om vi skulle aflyse. Men det var helt specielt at opleve, hvordan beboerne i styrtende regnvejr sad der under deres paraplyer og sang” fortæller han.
Fik du læst: Vox pop: "Derfor elsker vi aftenåbent på Bymidten"

En helt speciel oplevelse

Arne Grumstrup fortæller, at sommercafeen udviklede sig til en speciel oplevelse for både beboere og ansatte. Som et af de sidste nummer havde bandet valgt at optræde med en dansk oversættelse af nummeret “we'll meet again”.
Da arrangementet var ved at være slut, valgte en af beboerne at synge den engelske udgave af sangen, som hun kunne huske fra sin tid i USA. Arne Grumstrup fortæller, hvordan kvindens sang var med til at gøre arrangementet til en helt unik oplevelse.
“Det var en positiv oplevelse for beboerne, og de sad og lyttede helt betaget, for mange vidste slet ikke, at hun kunne synge på engelsk. Jeg synes, det er en positiv historie, at det her lykkedes på et plejehjem, hvor det godt kan være lidt småtrist engang imellem, så det var en rigtig god oplevelse”, fortæller han.
Fik du læst: Festivalarrangører trods svigtende publikum: "Vi er klar igen til næste år"

null

Publiceret 05 September 2017 00:00