Farverige Furesø byder på gratis smagsprøver og underholdning

Årets helt store kulturelle arrangement ”Farverige Furesø” løber af stablen 16. september kl. 11-14 i Farum Kulturhus. Kom og sæt kulør på Furesø Kommune, og vær med til at hylde mangfoldigheden. Der er kulturelle smagsprøver og underholdning for hele familien - adgangen er ganske gratis.
Integrationsrådet har sat alle sejl til på denne årlige festdag, der fejrer kommunens mangfoldighed, hvor man mødes på tværs af alle kulturer og blandt andet smager på de deltagende nationers spændende og ofte eksotiske mad. Således er alle sikret en oplevelse efter egen smag.
I år spænder underholdningen fra den orientalske violinspiller og sanger Zeki Sadik, der spiller tyrkisk musik til Said og hans dansere, der optræder med afrikansk dans og trommer. Apollon orkestret spiller levende græsk folkemusik, og der vil være muligt at få skrevet sit navn med kinesisk, arabisk og berberisk kalligrafi.
Fik du læst: DEBAT: "Furesø Festival er fejlplaceret"

Klovnekunst i verdensklasse

Paolo Nani optræder med komedien i gadeteaterforestillingen Jekyll om Ice. Paolo Nanis sjove, runde og elskelige figur, Jekyll, er en issælger, der har sin helt egen måde at drive forretning på. Måske isen smelter og luften siver ud af ballonerne, inden publikum kan nå at nyde dem – til gengæld er de sikret fest, overraskelser og grin for alle pengene. Highlights-udvalget under teaterfestivalen CPH STAGE har i år valgt at ære Paolo Nani for sit mangeårige teatervirke for at leverer international klovnekunst i verdensklasse.

Uddeling af integrationspris

Igen i år bliver integrationsprisen uddelt under Farverige Furesø. Integrationsprisen uddeles til foreninger, frivillige, virksomheder eller offentlige arbejdspladser, som har ydet en ekstraordinær og værdifuld indsats i forhold til integrationsindsatsen i kommunen.
Borgmester Ole Bondo Christensen åbner op for festlighederne. Integrationsrådet opfordrer alle kommunens borgere til at komme og være med til at gøre dagen festlig – en dag, hvor glade mennesker mødes og nyder de kulturelle fortræffeligheder sammen.
Fik du læst: Farum Kirke giver smagsprøver på ny dansk musical

null

Publiceret 08 September 2017 00:00

SENESTE TV