Se billederne:

Farverige Furesø blev endnu en gang en kæmpe succes

Duft, smag, musik og dans fyldte Farum Kulturhus, da det årlige og altid populære arrangement Farverige Furesø fandt sted

Af
Helene Stolle

Alle barrierer var lagt ned, da Farum Kulturhus lørdag dannede rammen om årets helt store arrangement Farverige Furesø. Dagen hvor alle de mange forskellige kulturer, der findes i Furesø mødes i hyggens og nysgerrighedens navn.
Fik du læst: Se billederne: Travl weekend på Bymidten
Og som altid var det populært. Fra dørene blev slået op klokken 11 og helt til slut, var der proppet i kulturhuset - og mens der blev lyttet til orientalsk, tyrkisk og græsk musik og set på afrikansk dans og dansk gadeteater, blev der også duftet og smagt på fremmede landes mad samt den danske æblekage.
 

En helt særlig indsats

Farverige Furesø er også stedet, hvor Integrationsrådet traditionen tro deler Årets Integrationspris ud, og i år gik den pris til Tina Jeanette Petersen.
Det var Integrationsrådets formand, Neslihan Diksan, der uddelte prisen, der i år gik til Tina Jeanette Strand Petersen. Hun er centerleder for Svanepunktets Rehabilisteringscenter, og prisen tilfaldt hende for den særlige indsats, hun lægger overfor kvinder med flygtningebaggrund.

null

Publiceret 18 September 2017 00:00

SENESTE TV