Se billederne:

Travl weekend på Bymidten

Weekenden bød på både øl-festival og torvedag på Værløse Bymidte

Af
Af Kristina Pihl

Mange besøgende valgt i weekenden at lægge vejen forbi Værløse Bymidte, da programmet stod på både øl-smagning og lokalproducerede fødevarer. Festlighederne begynde allerede fredag, da Meny holdt Øl-festival. Her kunne de besøgende ganske gratis få slukket tørsten med smagsprøver på over 100 forskellige øl. Som noget nyt var Meny rykket udenfor butikken og stod i solskin på overgangen på Den Røde Plads. 15 forskellige bryghuse var repræsenteret ved festivalen.
Fik du læst: Ny gæst på flyvestationen: Storken Oskar har indtaget Furesø 
De mange øl-enthusiaster fik hver udleveret en seddel med en liste over samtlige øl, så de kunne holde styr på øl, smag og bryghus. Annette Schou, der er centerkonsulent på Værløse Bymidte, fortæller, at langt de fleste festivalgæster også blev fristet til at købe lidt af det kæmpe udvalg med hjem.

Succes med torvedag

Lørdag var der også travl på Bymidten. For første gang havde Værløse Bymidte i samarbejde med Furesø Kommune prøvet kræfter med en torvedag. Under overskriften smag og kunst kunne de besøgende opleve alt fra lokalproducerede fødevarer til kunstudsalg og hjemmeproducerede legetøj - alt imens de mindste kunne underholdes af altid populære Brandmand Sam. 
Annette Schou fortæller, at dagen - på trods af nogle afbud i sidste øjeblik - var en succes, hvor flere af sælgerne fik udsolgt, mens andre fik gode kontakter. Mange af sælgere har efter weekendens torvedag tilkendegivet, at de igen er klar til at stille op, når Bymidten i løbet af december holder en julebazar. Annette Schou fortæller også, at Bymidten i fremtiden har planer om at holde endnu en torvedag.

Publiceret 18 September 2017 10:48

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV