By-orienteringsløbet 30. juni i Værløse er en anderledes og sjov måde at lære sin by at kende. Pressefoto

By-orienteringsløbet 30. juni i Værløse er en anderledes og sjov måde at lære sin by at kende. Pressefoto

Kom og vær med: By-orientering i Værløse

OK Skærmen inviterer til sjov eftermiddag i bymidten 30. juni

Den lokale orienteringsklub OK Skærmen inviterer til by-orienteringsløb i Værløse Bymidte lørdag 30. juni. Orienteringsløbet, der er for både store og små, byder på tre distancer på henholdsvis 3, 5 og 8 kilometer.

Ved hjælp af et orienteringskort uden vejnavne skal deltagerne finde de placerede poster rundt om i byen i den rigtige rækkefølge. Ved målstregen venter den gennemførte tid, kildevand og medaljer.

Arrangørerne lover, at orienteringsløbet er åbent for alle - uanset om man er barn eller senior, erfaren eller uerfaren og med hang til gang snarere end løb, eller omvendt.

Det handler først og fremmest om at have en sjov eftermiddag i et nyt og anderledes løb, der viser vej til nye steder i byen. Man kan deltage individuelt eller som hold/familie.

Furesø centrum for VM

By-orienteringsløbet er et samarbejde mellem OK Skærmen, Furesø Kommune, Dansk Orienterings-Forbund og Kulturmetropolen og holdes for at gøre opmærksom på Verdensmesterskaberne i Veteran Orienteringsløb (WMOC 2018), der i år foregår i Hovedstadsområdet og Nordsjælland 6.-13. juli.

Furesø Kommune bliver centrum for begivenhederne, da Farum Arena er eventcenter. Det forventes, at mere end 4.500 orienteringsløbere fra hele verden vil gennemstrømme Furesø i perioden.

Start og mål på Torvet

Den ualmindelige idrætsbegivenhed lørdag 30. juni har start og mål på Torvet i Værløse Bymidte. Man kan starte i tidsrummet kl. 13-14. Tilmelding på www.oumorienteering.com.

Pris: Hold 180 kr., voksne 80 kr., unge under 16 år 50 kr.

Tilmelding til by-orienteringsløbet den 30. juni www.oumorienteering.com.

Læs mere om by-orienteringsløbet i Værløse og WMOC 2018 på www.furesoe.dk/events.

jesl

Publiceret 21 June 2018 05:00

SENESTE TV