Trioen Lasse Helner, Jes Holtsø og Morten Wittrock indtager foyerscenen i Farum Kulturhus lørdag 16. februar kl. 11.30. Pressefoto

Trioen Lasse Helner, Jes Holtsø og Morten Wittrock indtager foyerscenen i Farum Kulturhus lørdag 16. februar kl. 11.30. Pressefoto

Trio byder på folk, blues og løgne-historier

koncert Idéen til en turné med Lasse Helner, Jes Holtsø og Morten Wittrock er opstået omkring de tre musikeres fælles kærlighed for roots-musik (folk/blues). Og den kærlighed giver de prøver på lørdag 16. februar kl. 11.30 i Foyeren i Farum Kulturhus.

Det hele leveres med et glimt i øjet og musikalsk gnist plus et udvalg af løgnehistorier fra lang tids aktivitet på de danske musikscener, lover arrangøren i en pressemeddelelse.

Lasse Helner er musiker, sanger, sangskriver, story-teller og meget andet. Han er måske mest kendt for duoen Lasse & Mathilde, men har også udgivet flere soloalbum i USA og fået en Danish Music Awards for bedste country-album i 2005.

For Jes Holtsø er Olsen Banden og Huset på Christianshavn efterhånden en del år siden, og i dag er han mest af alt sanger i bluestraditionen. Han har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards.

Morten Wittrock er musiker, sanger, sangskriver og producer og ikke mindst kendt for sin unikke måde at spille New Orleans-inspireret Honky-Tonk-piano på.

jesl

Publiceret 07 February 2019 00:00