10. februar kan man ved et arrangement med Maxi Zoo gå tur med hunden og støtte Dyrenes Beskyttelse. Pressefoto

10. februar kan man ved et arrangement med Maxi Zoo gå tur med hunden og støtte Dyrenes Beskyttelse. Pressefoto Getty Images/iStockphoto

På kærlighedstur med vovsen for en god sag

butiksliv Valentinsdag forbinder de fleste med kærlighed og romantik. Dagen er dog også en oplagt anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at få masser af kærlighed, skriver Maxi Zoo i en pressemeddelelse.

Derfor inviterer Maxi Zoo Farum igen i år alle byens hunde og deres ejere på en velgørende fem kilometers fælles gåtur i kærlighedens tegn søndag 10. februar med afgang kl. 11 foran butikken.

Gåturen koster 40 kr. at deltage i, og for hver fremmødt hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kr., så der i fællesskab bliver doneret 50 kr. pr. deltagende hundesnude til Dyrenes Beskyttelse - og de svigtede vovser på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed. Som tak for støtten vil alle deltagende vovser få udleveret et diplom og kærlighedsbånd til halsbåndet, som viser, at de støtter hundene på landets internater. De første 50 deltagere vil desuden få en goodiebag med hjem.

Tilmelding til den velgørende gåtur kan ske på Maxizoo.dk/valentinstur.

jesl

Publiceret 08 February 2019 08:21