Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Debatmødet afholdes i Teatersalen i Farum Kulturhus. Arkivfoto

Informations chefredaktør til debatmøde om demokrati i Farum

"Demokrati har aldrig været et perfekt system. Men det er det mindst ringe samfundsstyringssystem, vi kender. Hvordan forbedrer vi løbende demokratiet? Og er demokratiet i større krise nu, end det altid har været?".

Sådan starter en mail fra Oplysningsnetværket NETOP, der har inviterer Informations chefredaktør Rune Lykkeberg, der også er forfatter og samfundsbebattør, til at deltage i en debat i Teatersalen i Farum Kulturhus torsdag den 28. februar mellem klokken 19 og 21.

”Det danske demokrati har sine klare mangler. Mørklagte sager i centraladministrationen. Slavelignende forhold for udenlandske arbejdere. Spin på spin i den politiske debat og beslutningsproces", siger Agnethe Andersson, arrangør og bestyrelsesmedlem i Oplysningsnetværket NETOP, og fortsætter:

”Ser vi ud over Europa bliver borgerrettigheder undertrykt i flere og flere lande. I Frankrig har De Gule Veste fået nok. Men er præsident Macrons dialogmøder ægte politisk vilje eller glat krisehåndtering? Alt det vil vi gerne bruge en aften på at diskutere sammen med en af dem, der har undersøgt demokratiet som styreform mest grundigt, nemlig Rune Lykkeberg fra Dagbladet Information. Det tror vi også, at mange andre har lyst til," siger Agnethe Andersson.

Der tages entré til debatmødet.

mw

Publiceret 13 February 2019 06:00

SENESTE TV