Naturstøttepunkt Hjortøgaard holder den 29. april generalforsamling, og den indledes med et foredrag om børn og bevægelse. Privatfoto

Naturstøttepunkt Hjortøgaard holder den 29. april generalforsamling, og den indledes med et foredrag om børn og bevægelse. Privatfoto

Foredrag på Hjortøgaard: Bliv klogere på børn og bevægelse

Ved den årlige generalforsamling i foreningen Naturstøttepunkt Hjortøgaard er der foredrag om børn og bevægelse

Foreningen Naturstøttepunkt Hjortøgaard holder mandag den 29. april sin årlige generalforsamling. Klokken 19.30 indledes aftenen med et foredrag om børn og bevægelse i naturen. De erfaringer, barnet gør med sin krop, er grundlaget for udviklingen af såvel personlighed som intellekt, og set i det lys ønsker Hjortøgaard at bygge en parkourbane af naturmaterialer og dermed skabe nye muligheder for fysisk aktivitet for børn.

Det er Søren Præstholm, leder af Center for Børn og Natur, Skovskolen i Nødebo under Københavns Universitet, der holder foredraget ud fra de erfaringer Skovskolen har fra sit arbejde med naturlegepladser og udefaciliteter siden 1990'erne.

Generalforsamlingen finder sted i den sorttjærede Bygning 77 for enden af Sandet.

Foredragstemaet har bred interesse, og også ikke-medlemmer af foreningen er derfor velkomne, oplyser foreningens formand Ulrick Moos.

hhs

Publiceret 15 April 2019 19:30