Miljøpunkt Furesø tilbyder et nyt netværk for have- og altanelskere.

Miljøpunkt Furesø tilbyder et nyt netværk for have- og altanelskere.

Kom og vær med i nyt havenetværk

Et frivilligt havenetværk ser dagens lys i Furesø

Et helt nyt netværk af frivillige står klar til at byde haveinteresserede velkommen til et nyt netværk, der ser dagens lys tirsdag den 23. april.

Det nye havenetværk er en del af Miljøpunkt Furesø, og fomålet er at etablere et havenetværk, der har fokus på emner som giftfri have, biodiversitet, økologisk køkkenhave, permakultur, dyr i haven og plantebytte.

Mødes hos hinanden

"Vi mødes hos hinanden for at blive inspireret og udveksle erfaringer, og her vil vi desuden have muligheden for aktivt at lave noget sammen. Netværket er åbent for alle, hvad enten man er erfaren eller nybegynder, har en stor have eller en lille altan. Vi ønsker at udbrede kendskabet til og glæden ved en klimavenlig og dyrevenlig have uden gift og eventuelt med dyrkning af egne økologiske grøntsager. Vi mener, at et havenetværk via fællesskabet vil øge glæden og interessen for levende haver i Furesø", lyder det i en pressemeddelelse.

Følg med på Facebook

Der er planlagt seks-syv møder i sommerhalvåret, men der er også planer om flere spontane aktiviteter medlemmerne imellem.

Furesø Kommunes Miljøinitiativpulje har givet tilsagn til at støtte netværket, og ifølge pressemeddelelsen er der allerede nu gang i planlægningen af to besøg hos biolog og planteskoleejer Karin Gutfelt på Lottenborg Have i Jonstrup.

Det første møde finder sted tirsdag den 23. april klokken 17 til 19 på Skovbakken 21 i Værløse. På Miljøpunkt Furesøs facebookside er det muligt at tilmelde sig mødet, ligesom det også er der, du finder datoer for de to kommende møder.

hhs

Publiceret 16 April 2019 05:00