Kærligt hilset fra Ingemandsland er en koncertfortælling om savn og glæder under 1. Verdenskrig. Pressefoto

Kærligt hilset fra Ingemandsland er en koncertfortælling om savn og glæder under 1. Verdenskrig. Pressefoto

Kærligt hilset fra Ingemandsland: En koncertfortælling om savn og lyspunkter under 1. Verdenskrig

Ensemblet SVESTAR gæster Egnsteatret Undergrunden

Det bliver en smuk aften, når ensemblet Svestar gæster Egnsteatret Undergrunden sammen med yderligere ni musikere.. Musikken er skabt ud fra en slægtnings personlige dagbøger og brevudveksling med familien under 1. Verdenskrig.

"Undervejs forstår vi betydning af et kort brev, af ord fyldt med kærlighed, af den lille seddel vedlagt en forsendelse med mad - små lapper af trøst og omsorg. Glæden over at stjernehimlen er den samme over alt. Forundring over, at der på én og samme tid er mennesker inden for det samme geografiske område, som er angste, sårede og i kamp, mens andre fester i stiletter og højt hår. Den absurde erkendelse af, at solen kan skinne over en slagmark tynget af døde mænds unge kroppe. Den svært acceptable kontrast ved at tage ud og komme hjem", lyder det i en pressemeddelelse fra Undergrunden.

Koncertfortællingen `Kærligt hilset fra Ingenmandsland´ bliver fremført af Anne Roed Refshauge (solist), Anders Ahnfelt-Rønne (fortæller), 12 musikere og et visuelt univers med projektioner og lysdesign. Det hele sker torsdag den 2. maj klokken 19.30.

Billetter købes via www.undergrunden.com eller ved indgangen.

hhs

Publiceret 25 April 2019 05:00