Der vil blive serveret små, mundrette smagsprøver tilberedt af lokalområdets og sæsonens vilde råvarer, når der er åbent hus i Skolelandbruget. Pressefoto

Der vil blive serveret små, mundrette smagsprøver tilberedt af lokalområdets og sæsonens vilde råvarer, når der er åbent hus i Skolelandbruget. Pressefoto

Vildt: Sanketure og smagsprøver i Stavnsholt

Skolelandbruger holder åbent hus

vild mad Kom med ud og oplev mulighederne for at sanke omkring Stavnsholt Landsby, når Skolelandbruget holder åbent hus med temaet 'Vild Mad' søndag 26. maj fra kl. 11.00-14.00. Sådan lyder opfordringen fra Skolelandbruget.

'Sammen med naturvejlederne Lisbeth og Johnny kan I lære at bruge Vild Mad-app'en til at se, hvilke urter det er sæson for at sanke, og hvilke retter man kan bruge dem i,' hedder det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

'Efter en kort sanketur i området kommer vi tilbage til Skolelandbruget, hvor Rasmus Fisker og Jesper Raaberg med smittende madglæde vil inspirer jer til, hvordan man kan arbejde videre med de vilde urter i sit eget køkken. Jesper er lokal brødentusiast og arbejder med brød bagt på spændende kornsorter og 100 pct. vildgær/surdej. På Instagram kan man følge Jesper som 'det.sunde.broed'.'

'Rasmus er selvlært kok med længerevarende baggrund inden for fødevarer, antropologi og kommunikation, og så er han skaber af den nye maddelingsplatform 'Delihood'. Rasmus og Johnny startede i øvrigt med at lave Vild Mad sammen på sommerferieaktiviteter, da Rasmus var barn for snart 20 år siden.'

'Rasmus og Jesper vil sammen med Skolelandbruget byde på små smagsoplevelser tilberedt af de indsamlede urter og andre vilde råvarer i sæson,' skriver Skolelandbruget.

mik.

Publiceret 16 May 2019 07:15