DEBAT:

Bevar Valhalla og Cirklen

Af Anette Riise-Hansen, Sejlgårdspark 97, Farum
Som forælder til både børn i Cirklen og Valhalla. Der er rent faktisk en mening med at forældre vælger netop en ren vuggestue og en ren børnehave. Jeg er træt af at høre at alting skal være integreret. Det er fantastisk at have en vuggestue som er lille og overskuelig og giver den nærhed og tryghed og overskuelighed som vores små børn kræver. På samme måde er det med en ren børnehave!

?Mere upopulære børnehave? står der i sidste uge i avisen!! Hvem er det lige der siger det!! Jeg bliver decideret rasende når jeg hører de ord. Valhalla er en fantastisk børnehave med nærværende, omsorgsfulde og meget fagligt dygtige pædagoger.

Og så er der den med økonomien! Det er til at grine af? Hvis vores børn fra Cirklen skal ned og have samme gode forhold som de har nu, så skal der godt nok laves meget om. Valhalla er ikke lavet til vuggestuebørn. Det fandt politikerne jo også ud af sidst de talte om at bygge en vuggestueafdeling i Valhalla. Det blev simpelthen for dyrt og planerne derfor droppet!!

I forhold til personalet, så tænk lige over, at på en periode på 5 år er de gået fra at være fritidshjem til fritidshjem og børnehave til ren børnehave og nu børnehave og vuggestue. Hvor meget kan vi lige forlange at byde dem. Og måske de skulle have ro til at kunne arbejde med det de er allerbedst til, uden hele tiden at tænke på hvilken omlægning de nu bliver tvunget ud i. Måske deraf ?upopulær børnehave? kommer fra???? Det er godt nok forvirrende at forholde sig til, hvem Valhalla egentlig er og skal være!!

Publiceret 05 December 2011 10:45

SENESTE TV